Første besøg

Ankomst:

Når du kommer, er det vigtigt, at din hund er i kort snor, hvis der er andre hunde til stede, da der nødigt skulle opstå problemer mellem hundene. Har din hund nogle godbidder den fortrækker, er den meget velkommen til at have dem med.

Før Klipning:

Vi tager os tid til at gøre hunden så rolig og tryg som muligt før jeg går i gang, derefter aftaler vi et afhentningstidspunkt. Det er desværre ikke muligt at blive under behandlingen da hunden har brug for at lære mig at kende på egen hånd. Hvis mor eller far er der vil hunden automatisk kun holde fokus på dem og ikke deltage og blive tryg ved behandlingen eller mig. Har man en hund med fx.traumatiske oplevelser i bagagen kan situationen være en hel anden. Har man en hund med specielle behov er man velkommen til at ringe og få en snak om hvordan vi griber det an.

Under behandlingen:

Hunden får naturligvis lov til at snuse til maskinen og de forskellige værktøjer jeg bruger så den er mere tryg ved det.
Behandlingen foregår i hundens tempo, det er levende og følsomme dyr der skal tages hensyn til.

Efter behandlingen:

Alle hunde er der kun i behandlingstiden da jeg ikke bruger bure og ikke mener at det er i hundes tarv at være en hel dag et sted den ikke er vant til.
Når behandlingen er afsluttet skal hunden derfor afhentes. Hvis hunden ikke kan afhentes til det aftalte tidspunkt skal dette aftales på forhånd. Ved for sen afhentning uden aftale pålægges gebyr på 50kr pr 15 min.

Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail med spørgsmål til de enkelte behandlinger, se mere her.